Lajmet

MKRS-ja ndan afër 80 mijë euro në përkrahje të trajnerit Kuka e sportistëve

28.02.2019

Në bazë të rregullores për kategorizimin e sportistëve dhe trajnerëve, e cila parasheh përkrahjen financiare të tyre, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar sot memorandume bashkëpunimi me trajnerin Driton Kuka, dhe sportistët Majlinda Kelmendi, Nora Gjakova, Distria Krasniqi, Loriana Kuka, Akil Gjakova, Shpat Zeka, Erza Muminoviq dhe Laura Fazlia.më shumë

U ndanë çmimet në trashëgimi, Jusuf Osmani, laureati kryesor

27.02.2019

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në një ceremoni të organizuar sot në praninë e ministrit Kujtim Gashi, dha çmimet në fushën e trashëgimisë kulturore, të cilat jepen në bazë të rregullores për dhënien e çmimeve në trashëgimi.më shumë

Strategjia e rinisë sipas kërkesave dhe nevojave të të rinjve

26.02.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, mori pjesë në dëgjimin publik lidhur me draftin e Strategjisë së Rinisë 2019-2023.më shumë

Në Banjë të Istogut u përurua qendra e rinisë në vlerë prej 100 mijë euro

25.02.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, vizitën e tij e ka vazhduar bë Banjë të Istogut ku ka përuruar Qendrën Rinore në Banjëmë shumë

Gashi: Palestra që zgjati 13 vite për t’u ndërtuar, do të përfundojë në 6 mujorin e parë të këtij viti

25.02.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka vizituar Palestrën Sportive në Istog, ku ka takuar hendbollistët e Istogut.më shumë

previous

1-5 Nga 20

next