Lajmet

“Sofra Gurbetqare” përçon vlera të mirëfillta kulturore shqiptare

31.07.2018

Nën përkujdesjen e Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, është mbajtur sonte “Sofra Gurbetqare” në Shatërvan të Prizrenit, ku Ansambli “Emin Duraku” nga Zhuri dhe grupe e solistë tjerë mysafirë kanë performuar me këngë e valle për bashkatdhetarët që cilët po kryejnë pushimet e tyre verore në vendlindjemë shumë

Qeveria miraton marrëveshjen për programin “Evropa Kreative”

31.07.2018

Sot, në mbledhjen e Qeverisë, është miratuar marrëveshja e arritur mes Republikës së Kosovës dhe Bashkimit Evropian për pjesmarrje të Kosovës në programin "Evropa Kreative", pas propozimit të Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, për Ratifikimin e Marrëveshjes.më shumë

Ministri Gashi: Sporti i Ragbit në Kosovë duhet të promovohet

31.07.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka pritur sot në takim përfaqësuesit e Klubit të Ragbit në Pejë, “Kosova Roosters Rugby Club”, me të cilët diskutoi për gjenden e këtij sportin në vendin tonë dhe aktivitetet që organizohen në sportin e ragbit në Kosovë.më shumë

Ministri Gashi: Sot, të rinjtë do të kenë një hapësirë të re dhe moderne për aftësim dhe edukim

30.07.2018

Sot në Pjetërshan të Gjakovës u vu gurthemeli i Qendrës së edukimit jo-formal për rini, si një qendër rekreative për fëmijë dhe të rinj, arritur sipas marrëveshjes në muajin maj, mes Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe OJQ “George Williams Youth Association in Kosovo” (GWY)më shumë

Telegram ngushëllimi i ministrit Gashi me rastin e ndarjes nga jeta të regjisorit Bekim Lumi

30.07.2018

E nderuara familja Lumi,Lajmin për vdekjen e parakohshme e të dashurit tuaj, Bekimit, profesorit e regjisorit tonë të madh e të zellshëm, e morëm me pikëllim të madhmë shumë

previous

1-5 Nga 29

next