Lajmet

Edhe dy Federata tjera nënshkruan memorandumet me MKRS-në

30.03.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, sot ka nënshkruar edhe dy memorandume tjera bashkëpunimi, me Federatën e Bodybuldingut dhe Fitnesit dhe me Federatën e Peshëngritjes të Kosovësmë shumë

MKRS do të investojë në projekte kapitale në Rahovec

30.03.2018

Palestra e sporteve në Rahovec, ndërtimi i Palestrës së Sportit në Krushë të Madhe, rregullimi i stadiumit të futbollit në Ratkoc si dhe renovimi i stadiumit të futbollit në qytetin e Rahovecit, janë ndër projektet kapitale që zëvendësministrja Burbuqe Bakija-Deva ka diskutuar me kryetarin e Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, në vizitën e sotme zv/ministrja ka realizuar atjemë shumë

Nënshkruhen edhe gjashtë memorandume me federatat e sportit

29.03.2018

Në kabinetin e Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, sot janë nënshkruar edhe gjashtë memorandume bashkëpunimi tjera, me Federatën Sportive të Punëtorëve të Kosovës, Federatën e Çiklizmit të Kosovës, Federatën e Boulingut e Kosovës, Federatën e Sporteve për të Verbër e Kosovës, Federatën e Tenisit e Kosovës dhe Federatën Bjeshkatare Alpiniste e Kosovës.më shumë

Nisin proceduat për shpronësim në Bërnicë për klubin e futbollit të femrave “Kosova”

29.03.2018

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e 38-të të radhës, ka marrë vendim për dhënien e autorizimit Klubit të Futbollit Kosova që të ndërmarrë veprimet e nevojshme për kryerjen e veprimeve përgatitore për shpronësimin e pronës së paluajtshme në Bërnicë të poshtme, zona kadastrale 71914024.më shumë

Edhe katër Federata tjera nënshkruan memorandumet me MKRS-në

28.03.2018

Edhe sot, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar memorandume edhe me katër federata tjera të sportit me qëllim të mbështetjes së financiare të tyre në realizimin e programin që kanë planifikuar për vitin 2018më shumë

previous

1-5 Nga 29

next