Lajmet

Ministrat Kujtim Gashi dhe Mirela Kumbaro pajtohen të sjellin eksponatet e Isa Boletinit në Kosovë

31.01.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, qëndroi në Tiranë për të realizuar vizitën e tij të parë zyrtare, me ç’rast ka takuar homologen e tij, Ministren e Kulturës, Mirela Kumbaro Furxhmë shumë

MKRS ndan bursa për dhjetë shpresa olimpike në vlerën total prej 18 mijë euro

30.01.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi në mbështetje të legjislacionit në fuqi, ka nënshkruar sot vendimin për ndarjen e dhjetë bursave për shpresat olimpike dhe paraolimpike, pas propozimit të Komitetit Olimpik të Kosovës dhe federatave respektivemë shumë

Miratohet në Qeveri Koncept Dokumenti për Gradimin dhe Pagat e Krijuesve dhe Performuesve

29.01.2018

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës, e gjashta me radhë për këtë vit, është miratuar Koncept Dokumenti për Gradimin dhe Pagat e Krijuesve dhe Performuesve të Kulturës dhe Punonjësve Profesionalë të Trashëgimisë Kulturoremë shumë

Ministria shpërblen xhudistët për të sukseset e arritura

24.01.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka ndarë shpërblimet shtetërore për xhudistët Distria Krasniqi e Akil Gjakova dhe për trajnerin Driton Kuka, pas rezultateve të arritura në Kampionatin Evropian të Xhudos i cili u mbajt në nëntor të vitit të kaluar në Podgoricë, në një vlerë të përgjithshme prej 12.750 euromë shumë

Ministri Gashi: Rregullorja për sponsorizime do të rrisë aktivitetet dhe cilësinë

23.01.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar Rregulloren për përcaktimin e kritereve, procedurave dhe formës për vërtetimin e sponsorizimit në fushën e kulturës, rinisë dhe sportit, përmes së cilës përcaktohen kriteret e përgjithshme dhe të veçanta për sponsorizime, lëshimin e vërtetimit dhe formën e tij si dhe procedurën e raportimit vjetor për sponsorizimin e realizuarmë shumë

previous

1-5 Nga 12

next