Lajmet

MKRS-ja për vitin 2017 prezantoi të arriturat dhe sfidat e saj

29.12.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizoi konferencën e fundit për vitin 2017, me ç’rast ministri Kujtim Gashi prezantoi të arriturat, sukseset dhe sfidat nëpër të cilat ka kaluar MKRS-jamë shumë

Laureati i “Niketë Dardanit”, Zeqirja Ballata: Shoqëria jonë ka nevojë t’i ketë pranë krijuesit në fushën e muzikës

28.12.2017

Në një ceremoni të organizuar në kabinetin e Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi u bë ndarja e Çmimit Kombëtar për Veprimtari Jetësore “Niketë Dardani” dhe çmimeve vjetore për vepra muzikore për vitin 2016më shumë

(Rikujtim) Çmimet në fushën e Trashëgimisë

28.12.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në përputhje me Rregulloren NR.09/2016 për Dhënien e Çmimeve në fushën e trashëgimisë kulturore, shpallmë shumë

MKRS-ja ndan 30 mijë euro për përgatitjen e xhudistes Majlinda Kelmendi për LO2020

26.12.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK), Federata e Xhudos e Kosovës (FXHK) dhe xhudistja Majlinda Klemendi kanë nënshkruar sot Memorandum Bashkëpunimi me qëllim të mbështetjes financiare për përgatitjen e sportistes Kelmendi përgjatë ciklit olimpik për lojërat olimpike 2020, sipas të cilit MKRS-ja obligohet të ndajë mjete financiare në vlerë prej 30 mijë euromë shumë

Qendra “Sami Frashëri” vatër e identitetit dhe kulturës shqiptare në Turqi

22.12.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, në kuadër të vizitës në Republikën e Turqisë, ka realizuar takime në Qendrën e Kulturës Shqiptare “Sami Frashëri” në Ankara, Institutin Yunus Emre, në Drejtorinë për Turqit jashtë Shtetit dhe Komunitetet Farefisnore (YTB) e cila është në kuadër të Zyrës së Kryeministrit të Turqisë dhe vizitë në redaksinë e gjuhës shqipe në Radio Televizionin e Turqisë (TRT). më shumë

previous

1-5 Nga 22

next