Lajmet

Ismail Kadaresë i ndahet çmimi ndërkombëtar “Letërsia Shqipe”

06.04.2017

Në një ceremoni prestigjioze të organizuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, i është ndarë sot Çmimi Ndërkombëtar “Letërsia Shqipe” shkrimtarit të madh shqiptar Ismail Kadare, të cilin laureati e ka pranuar nga ministri Kujtim Shalamë shumë

previous

1-1 Nga 1

next