Zëvendëskryeministri Shala viziton sot Mitrovicën

20.08.2015

Të nderuar,
 
Zëvendëskryeministri Kujtim Shala do të vizitojë Komunën e Mitrovicës, sot (20.08.2015), ora 14:00. Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, do të takohet me kryetarin e komunës, Agim Bahtiri.
 
Më pas, ai do të qëndrojë në stadiumin “Riza Lushta” për të parë nga afër zhvillimin e punës. Gjithashtu, Shala, do të inspektojë edhe investimet në Qendrën Multifuksionale Sportive të Mitrovicës.
 
Ftoheni ta përcillni këtë ngjarje!
 

Prapa