Sot, zëvendësministri Rexhep Hoti viziton Ipeshkvinë e Kosovës

17.08.2015

Të nderuar,
 
SOT (e hënë, 17.08.2015), zëvendësministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Rexhep Hoti, do të zhvillojë një vizitë në Ipeshkvinë e Kosovës.
 
Në kuadër të kësaj vizite, në ora 11:00, zëvendësministri Hoti do të takohet me Don Lush Gjergjin, zëvendës i Ipeshkvit së Kosovës, dhe Don Shan Zefin, Kancelar i Ipeshkvisë së Kosovës.
 
Takimi zhvillohet në Rezidencën e Ipeshkvisë së Kosovës, pranë Katedrales në Prishtinë.
 
FTOHENI TA PËRCILLNI KËTË NGJARJE!

Prapa