Dita Ndërkombëtare e Monumenteve dhe Lokaliteteve

Në shënim të Ditës Ndërkombëtare të Monumenteve dhe Lokaliteteve, flasin Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku dhe Kryetarja e Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore, Zanita Halimi.