Arkivi

Sqarim për stadiumin kombëtar

20.11.2019

Pas deklarimeve të fundit, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit e sheh të nevojshme që të sqarojë për opinion vendimin për ndërtimin e Stadiumit kombëtarmë shumë

Zëvendësministrja Leonora Morina Bunjaku mori pjesë në hapjen e ekspozitës së Kimonës

15.11.2019

Zëvendësministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Leonora Morina-Bunjaku mori pjesë në hapjen e ekspozitës së Kimonës me promovim të trashëgimisë kulturore me motive nga Kosova, kjo ekspozitë u organizua nga Asociacioni i Miqësisë Kosovare-Japoneze në bashkëpunim me Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogadani”.më shumë

Njoftim për medie

14.11.2019

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit njofton opinionin e gjerë me zhvillimet e fundit në lidhje me protestën që zyrtarët e Ministrisë kanë zhvilluar për 7 ditë pune me radhë, me qëllim kundërshtimin e zhvendosjes së kësaj Ministrie nga objekti ku ndodhet aktualisht, përkatësisht vendosjen e së njëjtës në objekt me qira.më shumë

Telegram ngushëllimi i ministrit Kujtim Gashi me rastin e vdekjes së regjisores Arzana Kraja

13.11.2019

Lajmin për vdekjen e parakohshme e të dashurës suaj, Arzanës, regjisores tonë të mirënjohur, e morëm me pikëllim të madh.më shumë

Aktori Hadi Shehu nderohet me pullë postare

05.11.2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka pritur në takim familjen e aktorit Hadi Shehu, me ç‘rast i ndau pullën postare me figurën e tij, si shenjë respekti për punën dhe kontributin e dhënë nga aktori Shehu.më shumë

previous

6-10 Nga 1804

next