Sporti ishte dhe do të jetë prioritet imi dhe i MKRS-së

07.01.2013

Intervistë e Memli Krasniqit, ministër i Kulturës, i Rinisë dhe i Sporteve dhënë për gazetën "Bota Sot"

Shkarko si PDF interivstën!

Prapa