Intervistat

Memli Krasniqi: Prioritetet e mia në kulturë

20.01.2012

Intervistë për revisten “Flatra” :
Ministri i Kulturës, Memli Krasniqi, na jep një panoramë më të qartë rreth sfidave dhe sukseseve që e kanë karakterizuar këtë hark kohor kulturën dhe artin në Kosovë. më shumë

Mitrovica, e meriton një vëmendje të veçantë

11.01.2012

Mitrovicë - Për të arriturat e këtijë viti në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve , M-Magazine bëri një intervistë eksluzive me Ministrin e MKRS-së Memli Krasniqi. më shumë

Infuzioni i Sportit

11.01.2012

U emërua ministër i Sportit në muajin shkurt. Punoi shumë në Ligjin për Sport dhe Sponsorime. E ngriti buxhetin për Sport dhe e bindi Majlinda Kelmendin të garojë për Kosovën. Këto ishin vetëm disa nga të arriturat e ministrit të Sportit, Memli Krasniqi. Nuk e ka ndërmend të ndalet dhe premton angazhim dhe përkrahje për gjithë sportistët kosovarë më shumë

Në çdo kohë afër sportit

11.01.2012

Cilat ishin sukseset e sportit kosovar në vitin 2011, me cilat probleme u përball sporti kosovar gjatë këtij viti dhe çka pritet nga 2012-ta? Për të gjitha këto çështje, në një intervistë për “Lajm” foli ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi, i cili, ndryshe nga paraardhësit e tij, ishte gjithnjë në dispozicion të sportit dhe sportistëve, të cilët e ndienin nevojën për përkrahjemë shumë

Dikur “Ritmi i Rrugës” tash “Ritmi i Politikës”

06.01.2012

Prishtinë, dhjetor 2011 - Sa ishte këngëtar ka shkruar e kënduar për probleme të ndryshme sociale dhe politike, ndërsa tani poli-tikën e ka preokupim dhe angazhim. Nga periudha sa ishte këngëtar me grupin “Ritmi i Rrugës” mban shumëçka mend. Sikurse në kohën e rinisë edhe tani i bie të rri shumë zgjuar natën, por për dallim nga atëherë tash i duhet të zgjohet më herët. Memli thotë se rëndësinë e punës së gazetarit e kupton shumë mirë pasi edhe vetë kishte punuar në këtë profesion. Momenti më i bukur në karrierën e tij thotë se ka qenë pozita e deputetit në legjislaturën, e cila e shpalli pavarësinë e Kosovës. më shumë

previous

11-15 Nga 21

next