Interviste me goje

06.06.2017

Ftohen kandidatet per interviste me goje sipas renditjes dhe orarit poshteshenuar:

1. Rudina Voca, prej ores 10:00
2. Arta Arifi, prej ores 10:30
3. Elvira Recica, prej ores 11:00
4. Atdhe Prelvukaj, prej ores 11:30
5. Diellza Gojani, prej ores 12:00
6. Enes Lekiqi, prej ores 12:30

Gjate intervistes me goje kandidatet do te njoftohen dhe me vleresimin e testit me shkrim. Intervistat mbahen me date 20 qershor 2017, ne zyrat e Keshillit Britanik-Prishtine.

Prapa

KOSOVO IN UNESCO