Lajmet

MKRS-ja ndan bursa për shpresat olimpike në vlerën totale prej 18 mijë euro

14.03.2018

Në kuadër të përkrahjes së drejtpërdrejtë të talentëve dhe shpresave të sportit në Kosovë, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar vendimet për dhjetë përfituesit e bursave për Shpresat Olimpike dhe Paraolimpike të Kosovësmë shumë

Ministri Gashi cakton vlerat financiare të pikëve për sportet kolektive dhe individuale, për trajnerë dhe sportistë

13.03.2018

Në vazhdën e konkretizimit të legjislacionit për sportin dhe financimin e federatave sportive, sportistëve dhe trajnerëve, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar sot dy vendimemë shumë

Emërohet Komisioni që do të bëjë vlerësimin e vërtetimeve për sponosorizim në Kulturë, Rini dhe Sport

12.03.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar sot vendimin për emërimin e Komisionit për shqyrtimin dhe vlerësimin e kërkesave për lëshimin e vërtetimit për sponsorizime në fushën e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, me një mandat dy vjeçar me mundësi rizgjedhjejemë shumë

Hoti: Komuniteti shqiptar në Zvicër mirë i organizuar

12.03.2018

Lidhja e Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë “Naim Frashëri” në Zvicër, në bashkëpunim me Qendrën Kulturore Shqiptare në Cyrih kanë organizuar një manifestim për nder të 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, 550 vjetorit të vdekjes së Gjergj Kastriotit –Skënderbeut, 7 e 8 marsit si dhe 11 marsit – Pranverës së 81-shit, ku morën pjesë personalitete të shumta, ndër ta zëvendësministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Rexhep Hoti, Islam Spahiu, konsull i Republikës së Kosovës në Cyrih, historiani Frashër Demaj, arsimtarë që janë të angazhuar në arsimimin shqip të gjeneratave të reja në Zvicërmë shumë

Themelohet Këshilli Kombëtar për Parandalimin dhe Sanksionimin e Dhunës dhe Dukurive Negative

08.03.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar sot vendimin për themelimin e Këshillit Kombëtar për Parandalimin dhe Sanksionimin e Dhunës dhe Dukurive Negative në Ngjarjet Sportivemë shumë

previous

6-10 Nga 1000

next

KOSOVO IN UNESCO