Lajmet

Nënshkruhet memorandumi me Agjensinë Shtetërore të Arkivave për zhvillimin dhe ngritjen profesionale të punonjësve arkivor

21.09.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, priti sot në takim Kryeshefin e Agjencisë Shtetërore të Arkivave Ramë Manaj.më shumë

Gashi para Komisionit Parlamentar, pjesëmarrja e Kosovës në programin Evropa Kreative është me rëndësi të vecçantë për mbështetje të sektorit kulturor

20.09.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka marrë pjesë sot në takimin e radhës të Komisionit Parlamentar për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi.më shumë

Ministri Gashi merr pjesë në Konferencën “Siguria Njerëzore, Problemi dhe Reagimi Institucional”

20.09.2018

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit përmes Departamentit të Rinisë, ka mbajtur sot konferencën “Siguria Njerëzore, Problemi dhe Reagimi Institucional”.më shumë

Ministri Gashi vizitoi Komunën e Hanit të Elezit dhe Kaçanikut, nënshkroi dy memorandume bashkëpunimi

19.09.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka vizituar sot Komunën e Hanit të Elezit dhe Komunën e Kaçanikut. më shumë

MKRS po angazhohet për edukimin dhe punësimin e të rinjve

19.09.2018

Zëvendësministrja Burbuqe Bakija-Deva ka zhvilluar një takim sot me një delegacion të udhëhequr nga Jeremy Leffroy, deputet në Parlamentin e Mbretërisë së Bashkuar, që njëkohësisht udhëheqë edhe organizatën më të madhe parlamentare në botë “Global Parliamentary Network”, bashkë me David Wollcombe, themelues dhe drejtor i organizatës me projekte botërore "Peace Child International" të cilët po vizitojnë Kosovën në një mision faktmbledhës, rreth situatës së punësimit të të rinjve në Kosovëmë shumë

previous

1-5 Nga 20

next

KOSOVO IN UNESCO