Lajmet

Ministri Gashi vizitoi shtandin e Kosovës në Festivalin e Berlinales

18.02.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, po qëndron në Republikën e Gjermanisë ku po merr pjesë në edicionin e 68-të të Festivalit të Filmit “Berlinale”më shumë

Në 10-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, MKRS-ja ndau çmimet për letërsi

15.02.2018

Në kuadër të aktiviteteve të parapara që të organizohen sipas agjendës shtetërore për 10-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, në një ceremoni, ka bërë ndarjen e Çmimit Kombëtar për Vepër Jetësore "Azem Shkreli" dhe për Çmimet Vjetore për Letërsimë shumë

Të rinjtë, shtylla e vendit tonë i cili meriton përkrahjen dhe vëmendjen maksimale

15.02.2018

Ndër aktivitet për nder të 10-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, është organizuar edhe debati me temën “Rinia kosovare në dekadën e parë të Pavarësisë” nga Kuvendi i të rinjve të Kosovësmë shumë

Marrëveshje mes MKRS-së e DokuFest-it për Evropën Kreative

14.02.2018

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me DokuFest-in, i cili ka për synim krijimin e rrjetit evropian dhe regjional të partneritetit kulturor dhe kreativ në Kosovëmë shumë

Për nder të 10-vjetorit të Pavarësisë, alpinistë nga Kosova do të ‘pushtojnë’ Kilimanxharon

12.02.2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka pritur drejtuesit e Shoqatës Bjeshkatare-Alpiniste “Shkëmbi” të udhëhequr nga kryetari Mensur Gashimë shumë

previous

1-5 Nga 8

next

KOSOVO IN UNESCO