Lajmet

Ministri Kujtim Gashi përuron disa monumente të trashëgimisë në Prizren, premton edhe 2 milionë euro për Qendrën Historike

16.11.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Z. Kujtim Gashi sot gjatë ditës ka vizituar qytetin e Prizrenit me ç’rast ka përuruar disa prej projekteve të cilat janë përfunduar dhe po realizohen nga ana e Qendrës Rajonale për Trashëgimi Kulturore në Prizren në kuadër të zbatimit të aktiviteteve restauruese - konservuese për vitin 2017më shumë

Nevojat e sportistëve prizrenas në vëmendjen e ministrit Gashi dhe të MKRS-së

14.11.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, qëndroi për një vizitë në qytetin e Prizrenit. Në kuadër të kësaj vizite ministri Gashi inspektoi punimet të cilat janë duke u zhvilluar në stadiumin e qytetit “Përparim Thaçi” në Prizren si dhe lokacionin ku do të ndërtohet stadiumin në Zhurmë shumë

Ministri Kujtim Gashi priti në takim ambasadoren kroate në Kosovë, Maria Kapitanovic

13.11.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, priti sot në një takim Ambasadoren e Kroacisë në Kosovë, Maria Kapitanovic. Të dy biseduan rreth Marrëveshjes kulturore mes Kosovës e Kroacisë si dhe shkëmbimit të përvojave kulturore dhe bashkëpunimit të mëtutjeshëm mes dy vendevemë shumë

Ministri Gashi vizitoi ShKA “Agimi” në Prizren

12.11.2017

Ministri Kujtim Gashi ka vizituar përfaqësuesit e Shoqërisë Kulturo-Artistike “Agimi” në Prizren, me ç’rast i ka njoftuar për vendimin e marrë në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, rreth përfshirjes së veprimtarisë së ShKA “Agimi” në listën e përkohshme të mbrojtjes së trashëgimisë kulturore.më shumë

Ministri Gashi: OSBE-ja partner i rëndësishëm i MKRS-së

09.11.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka takuar shefin e OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu me të cilin ka biseduar lidhur me bashkëpunimin ndërmjet MKRS-së dhe OSBE-së në fushat që kanë të bëjnë me kulturën, rininë dhe trashëgiminë kulturoremë shumë

previous

1-5 Nga 12

next

KOSOVO IN UNESCO