Lajmet

Telegram ngushëllimi i ministrit Kujtim Gashi me rastin e vdekjes së trajnerit të gjimnastikës, Hamdi Halimi

31.10.2017

E nderuara familja Halimi, Lajmin për vdekjen e të dashurit tuaj, trajnerit shumë vjeçar të gjimnastikës e atletikës, Hamdiut, e morëm me pikëllim të madhmë shumë

Vushtrria plotësohet me infrastrukturë kulturore

30.10.2017

Në kuadër të investimeve kapitale në kulturë, sot në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit u nënshkrua një Aneks Memorandum Bashkëpunimi me Komunën e Vushtrrisë, për bashkëfinancim të ndërtimit që Qendrës së Kulturës në Vushtrrimë shumë

Ministri Kujtim Gashi vizitoi punimet në Kalanë e Korishës

28.10.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka qëndruar sot në Kalanë e Korishës, lokacion i cili ndodhet mbi këtë fshat të rrethinës së Prizrenit, në një lartësi mbidetare prej 728 mmë shumë

Pezullohet greva e aktorëve, grup punues për plotësimin e rregullores që parasheh rritjen e pagave për krijuesit e performuesit

27.10.2017

Bashkërisht, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Shoqata Sindikale e Aktorëve të Teatrit Kombëtar të Kosovës dhe Teatri Kombëtar do të formojmë një grup punues për ndryshimin e rregullores për paga të aktorëve. Kështu u shpreh në një konferencë për media, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashimë shumë

“Katarina Josipi” për 2016-tën u nda për Ag Apollonin për dramën “Hamleti im”

27.10.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, në një ceremoni solemen dorëzoi tri çmimet për Dramën Origjinale Shqipe “Katarina Josipi”, në bazë të vlerësimeve të jurisë profesionalemë shumë

previous

1-5 Nga 25

next

KOSOVO IN UNESCO