Lajmet

MKRS-ja investon 106 mijë euro në tri projekte kapitale në Gjilan

26.07.2017

Në kuadër të investimeve kapitale në fushën e kulturës, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka nënshkruar sot tri memorandume bashkëpunimi me Komunën e Gjilanitmë shumë

Tryezë për trashëgiminë shpirtërore

25.07.2017

Qendra Rajonale për Trashëgimi Kulturore - Prishtinë, sot 25 Korrik 2017 mban Tryezën e punës me temë: Referime për vlerat e identifikuara dhe të vjela nga terreni, faza e parë e Programit: Mbrojtja, ruajtja, vlerësimi dhe promovimi i Trashëgimisë Kulturore Shpirtëroremë shumë

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit midis Bibliotekës Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani” dhe Bibliotekës Françeskane “At Gjergj Fishta”

24.07.2017

Në Bibliotekën Françeskane “At Gjergj Fishta”, në praninë e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, z. Kujtim Shala dhe Ministrit Provincial të Françeskanëve në Shqipëri, pater Aurel Gjerkajt, është nënshkruar Marrëveshja e bashkëpunimit midis Bibliotekës Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani” dhe Bibliotekës Françeskane “At Gjergj Fishta”më shumë

Kanë filluar procedurat për studimin e fizibilitetit për Stadiumin Kombëtar “Dardania Arena”

21.07.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, dëshiron të informojë se, ka nisur me proceduat e prokurimit për Studimin e Fizibilitetit të Qendrës Nacionale për Sport dhe Stadiumit Kombëtar të Futbollit “Dardania Arena”, në Bërnicë të Poshtme të Komunës së Prishtinësmë shumë

previous

1-4 Nga 4

next

KOSOVO IN UNESCO