Lajmet

Nis puna për hartimin e dy dokumenteve strategjike për rininë në Kosovë

28.06.2017

Sot është mbajtur takimi i parë për hartimin e dokumenteve strategjike në fushën e rinisë, konkretisht “Strategjisë Kosovare për Rininë 2018-2023”, si dhe “Plani i Veprimit për Rini 2018-2021”më shumë

Telegram ngushëllimi i ministrit Kujtim Shala me rastin e vdekjes së ish-futbollistit të Lirisë, Agim Maloku

27.06.2017

E nderuara familja Maloku, Lajmin për vdekjen e të dashurit tuaj, të ish-futbollistit të Lirisë, kontribuuesit të madh të futbollit të Kosovës, Agim Malokut, e morëm me pikëllim të madhmë shumë

Sqarim për stadiumin e Prishtinës

23.06.2017

Bazuar në shkrimin e publikuar nga Indeksonline lidhur me punimet në Stadiumin e Prishtinës: “Punëtorët bëjnë një gabim trashanik në Stadiumin e Prishtinës”, e sqarojmë opinionin e gjerë dhe futbolldashësit se ky konstatim nuk qëndronmë shumë

Fituesit e bursës së MKRS-së për specializim në fushën e arkeologjisë dhe antropologjisë

22.06.2017

Në bazë të Marrëveshjes se Bashkëpunimit lidhur ndërmjet Ministrisë së Kulturës Rinise dhe Sportit dhe Këshillit Britanik – Zyra në Kosovë, paneli në përbërje prej përfaqësuesve të MKRS-së, UP-së dhe Këshillit Britanik, pas intervistës me kandidatët, mori vendim për ndarjen e 3 bursave për kandidatët që kanë plotësuar kriteret e shpallura të konkursitmë shumë

Nis projekti ideor për Muzeun e historisë së natyrës

16.06.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka formalizuar sot nisjen e projektit ideor për Muzeun e historisë së natyrës, përmes nënshkrimit të hartimit të projektit ideor dhe projektit zbatues për Muzeun e historisë së natyrësmë shumë

previous

1-5 Nga 6

next

KOSOVO IN UNESCO