Lajmet

Miratohet rregullorja për kategorizimin e sportistëve dhe trajnerëve

31.05.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, ka nënshkruar sot rregulloren e cila përcakton kriteret për kategorizimin e sportistëve dhe trajnerëve që u takojnë klubeve që janë anëtare të federatave kombëtare të njohura nga Komiteti Olimpik i Kosovës dhe të licencuara nga MKRS-jamë shumë

Ministri Shala ndau shpërblimet shtetërore për Kelmendin, Gjakovën dhe Kukën

31.05.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, ka ndarë shpërblimet shtetërore për xhudistet Majlinda Kelmendi e Nora Gjakova dhe për trajnerin Driton Kuka, pas rezultateve të arritura në Kampionatin Evropian të Xhudos që u mbajt në muajin prill në Poloni, në një vlerë të përgjithshme prej 42 mijë euromë shumë

Kandidatët e përzgjedhur për bursa në fushën e trashëgimisë

31.05.2017

Pas përmbylljes së periudhës së aplikimit për bursa në bazë Marrëveshjes së Bashkëpunimit të lidhur mes MKRS-së dhe Këshillit Britanik, kandidatët të cilët janë përzgjedhur janë si vijon:më shumë

Rogova e Hasit me qendër të re të kulturës, në vlerë rreth 1.2 milionë euro

30.05.2017

Në kuadër të fushës së investimeve kapitale, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Komunën e Gjakovës, për përkrahje financiare të projektit të “Ndërtimi i Qendrës së Kulturës në Rogovë të Hasit” ku do të investohen rreth 1.2 milionë euromë shumë

Kryeministri Mustafa përuroi palestrën e re sportive në Kamenicë

29.05.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, i shoqëruar nga ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, dhe kryetari i Komunës, Begzad Sinani, në prani të shumë qytetarëve dhe sportistëve, përuroi palestrën e re të sportit në Kamenicëmë shumë

previous

1-5 Nga 21

next

KOSOVO IN UNESCO