Lajmet

Edhe për gjashtë federata, 404 mijë euro

14.04.2017

Në vazhdën e përkrahjes së drejtpërdrejtë për federatat e sportit, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka nënshkruar sot memorandume të bashkëpunimit edhe me gjashtë federata tjera të sportit, duke përkrahur financiarisht këto federata për realizimin e planeve për vitin 2017më shumë

previous

1-1 Nga 1

next

KOSOVO IN UNESCO