Lajmet

Java e Bibliotekës në Kosovë

11.04.2017

Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani”, të martën, ka hapur edicionin e pesëmbëdhjetë të Javës së Bibliotekës me temë “E Drejta e Autorit dhe biblioteka”, veprimtari kjo që do të mbahet gjatë kësaj jave nga 11 deri më 14 prillmë shumë

Zëvendësministri Hoti pritet nga Ministri i Kulturës së Malit të Zi

11.04.2017

Në ditën e dytë të vizitës në Mal të Zi, zëvendësministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Rexhep Hoti, i shoqëruar nga ambasadori ynë në Podgoricë, Skënder Durmishi, u takua me Ministrin e Kulturës së Malit të Zi, Janko Ljumoviq, i cili ishte i shoqëruar nga Dragica Miliq, Drejtore e Përgjithshëm e krijimtarisë kulturore e artistike.më shumë

previous

1-2 Nga 2

next

KOSOVO IN UNESCO