Lajmet

Hoti në Mal të Zi, takon ministrin për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave

10.04.2017

Përgjatë vizitës zyrtare dy ditore në Mal të Zi, zëvendësministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Rexhep Hoti, sot pati një takim me ministrin për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave, z. Mehmed Zenka (Unioni Demokratik Shqiptar), i cili ishte i shoqëruar nga zëvendësministri Leon Gjoka (PDS).më shumë

previous

1-1 Nga 1

next

KOSOVO IN UNESCO