Lajmet

Ministrat e kulturës Kujtim Shala dhe Janko Ljumoviq vizituan Parkun Arkeologjik “Ulpiana”

28.04.2017

Në vazhdën e vizitës zyrtare në Kosovë dhe pas nënshkrimit të marrëveshjes për bashkëpunim kulturor ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Malit të Zi, ministrat e kulturës së dy vendeve, Janko Ljumoviq dhe Kujtim Shala, të shoqëruar edhe nga ambasadori i Malit të Zi në Kosovë, Ferhat Dinosha, vizituan Parkun Arkeologjik “Ulpiana”më shumë

Kosova dhe Mali i Zi me marrëveshje për bashkëpunim kulturor

28.04.2017

Qeveria e Kosovës dhe Qeveria e Malit të Zi kanë nënshkruar sot një marrëveshje kulturore e cila i rregullon dhe e konkretizon bashkëpunim kulturor ndërmjet dy shteteve.më shumë

MKRS- ja mbështet punën e Teatrit Kombëtar

28.04.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit mbështet punën dhe funksionimin e pavarur të Teatrit Kombëtar të Kosovës, si dhe të gjitha institucioneve nacionale të kulturës së Kosovës.më shumë

MKRS-ja dha çmimet në fushën e trashëgimisë kulturore

27.04.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në një ceremoni të organizuar sot në Parkun Arkeologjik “Ulpiana”, ku ishte i pranishëm edhe ministri Kujtim Shala, dha çmimet në fushën e trashëgimisë kulturore, të cilat jepen për herë të parë në bazë të rregullores për dhënien e çmimeve në trashëgimi.më shumë

Në Ferizaj ndërtohet stadium futbolli me kritere ndërkombëtare

27.04.2017

Ministri i MKRS-së Kujtim Shala dhe kryetari i Ferizajt Muharrem Svarqa, nënshkruan sot memorandumin e bashkëpunimit për ndërtimin e stadiumit të qytetit në Ferizaj, në vlerë rreeth 10 milionë euro.më shumë

previous

1-5 Nga 35

next

KOSOVO IN UNESCO