Lajmet

MKRS-ja investon 600 mijë euro për Stadiumin në Viti

17.03.2017

Në vazhdën e investimeve të shumta nëpër komunat e Kosovës, që për qëllim kanë përmirësimin e infrastrukturës sporteve në vend, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka nënshkruar sot një memorandum bashkëpunimi me Komunën e Vitisë, qëllimi i të cilit është përkrahja financiare për projektin “Ndërtimi i Stadiumit në Viti\"më shumë

Ministri Kujtim Shala dha çmimet vjetore për letërsi

17.03.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, në një ceremoni të organizuar sot në kabinetin e tij, dha Çmimin Kombëtar Letrar për Vepër Jetësore “Azem Shkreli” dhe Çmimet Vjetore për letërsi.më shumë

previous

1-2 Nga 2

next

KOSOVO IN UNESCO