Lajmet

MKRS-ja themeloi Çmimi Ndërkombëtar “Letërsia Shqipe”

14.03.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka themeluar një çmim të veçantë për personalitet, të cilët, me veprën e tyre, kanë ushtruar një ndikim esencial në emancipimin e shoqërisë, ngritjen dhe vetëdijesimin e përgjithshëm për vlerat emancipuese, me theks të veçantë, përmes fushës së letërsisë, duke ndikuar kështu në njohjen e saj në përmasa ndërkombëtaremë shumë

Kryeministri Mustafa vizitoi vendin ku do të nisin punimet për ndërtimin e Stadiumit Kombëtar

14.03.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, i shoqëruar nga ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala dhe kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës, Fadil Vokrri, vizituan vendin ku pritet të nisin punimet për ndërtimin e Stadiumit Kombëtar të Kosovësmë shumë

previous

1-2 Nga 2

next

KOSOVO IN UNESCO