Lajmet

Kuçi dhe Hoti diskutuan për koordinimin qeveritar për kulturën dhe sportin

07.03.2017

Zëvendësministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Rexhep Hoti është takuar me zëvendëskryeministrin e Kosovës, Hajredin Kuçi, me të cilin ka biseduar për prioritizimin e kulturës, rinisë dhe sportit në kuadër të objektivave strategjike të Qeverisë së Kosovësmë shumë

previous

1-1 Nga 1

next

KOSOVO IN UNESCO