Lajmet

Në Vrellë të Istogut investohen 350 mijë euro për ndërtimin e Sallës së Sportit

02.03.2017

Në kuadër të investimeve në fushën e sportit, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Komunën e Istogut, me qëllim të realizimit të projektit kapital në vlerë prej 350 mijë euro për “Ndërtimin e Sallës së Sportit në Vrellë”. Ky projekt pritet të realizohet gjatë viteve 2017/18më shumë

Klina bëhet me qendër rinore

02.03.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka nënshkruar sot një memorandum bashkëpunimi me Komunën e Klinës, me qëllim të përkrahjes financiare për projektin “Ndërtimi i Qendrës Rinore në Klinë”, në të cilin projekt MKRS-ja do të investojë 250 mijë euromë shumë

previous

1-2 Nga 2

next

KOSOVO IN UNESCO