Lajmet

Kosova miraton nismën për themelimin e Zyrës Rajonale për bashkëpunim të të rinjve në Ballkanin Perëndimor

30.03.2017

Kuvendi i Republikës së Kosovës, në seancën e sotme plenare, ratifikoi Ligjin mbi Marrëveshjen për themelimin e Zyrës Rajonale për Bashkëpunim të të Rinjve në Ballkanin Perëndimormë shumë

Ministri Shala takoi gjyqtarët që debutuan në arenën ndërkombëtare

29.03.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, ka pritur në takim gjyqtarët Genc Nuza, Fatlum Berisha dhe Bujar Selimaj, pas debutimit të tyre në ndeshje ndërkombëtare të FIFA-s. Të pranishëm në takim ishin edhe kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës, Fadil Vokrri dhe kryetari i Shoqatës së Gjyqtarëve të Kosovës, Përparim Hasanimë shumë

Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani” dhe Ministria e Diasporës nënshkruan memorandum bashkëpunimi

29.03.2017

Sot, më 29 mars 2017, në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, në praninë e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, z. Kujtim Shala, ministrit të Diasporës, z. Valon Murati dhe Ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami, drejtori i Bibliotekës Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”, Fazli Gajraku dhe drejtori i Departamentit për Ruajtjen dhe Kultivimin e Arsimit dhe Kulturës në Diasporë, Avdyl Lipoveci, nënshkruan Memorandumin e Bashkëpunimit për krijimin e fondit të librave për diasporënmë shumë

Ismail Kadare, laureat i Çmimit Ndërkombëtar “Letërsia Shqipe”

29.03.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, sot, në konsultim me Këshillin e Librit, ka vendosur që Çmimi Ndërkombëtar \"Letërsia Shqipe\" t’i jepet shkrimtarit Ismail Kadare, për kontributin e madh dhënë letërsisë shqipe dhe asaj botëroremë shumë

Komitetit Olimpik të Kosovës i ndahen 230 mijë euro

29.03.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Komitetin Olimpik të Kosovës, me qëllim të mbështetjes financiare që KOK-u të realizojë objektivat dhe synimet e sajmë shumë

previous

1-5 Nga 30

next

KOSOVO IN UNESCO