Lajmet

“Eksodi 99”, mirënjohje për ministrin Shala

06.02.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, priti drejtuesit e Shoqatës “Eksodi 99”, të kryesuar nga Ali Topalli. Në takim ishin të pranishëm edhe ministri i Financave, Avdullah Hoti dhe kryetari i Komunës së Rahovecit, Idriz Vehapimë shumë

Në Rahovec, investohen rreth 1.3 milion euro në projekte infrastrukturore sportive

06.02.2017

Në kuadër të investimeve kapitale në fushën e sportit, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka nënshkruar sot tri memorandume të bashkëpunimit me Komunën e Rahovecit. Këto tri projekte arrijnë vlerën e gati 1.3 milion euromë shumë

previous

1-2 Nga 2

next

KOSOVO IN UNESCO