Lajmet

MKRS-ja investon 400 mijë euro në Prizren

02.02.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka nënshkruar dy memorandume të bashkëpunimit me Komunën e Prizrenit, me qëllim të mbështetjes financiare për projektin: “Ndërtimi i Pishinës Olimpike në Prizren”, me vlerë prej 200 mijë euro, dhe mbështetjen financiare për projektin: “Ndërtimi i Stadiumit në Zhur - Prizren”, gjithashtu në vlerë prej 200 mijë euromë shumë

previous

1-1 Nga 1

next

KOSOVO IN UNESCO