Lajmet

MKRS-ja investon në Kamenicë 184 mijë euro

24.02.2017

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka nënshkruar sot një memorandum bashkëpunimi me Komunën e Kamenicës, për realizimin e projektit kapital “Rregullimi i Stadiumit të Qytetit në Kamenicë”, në vlerë prej 184 mijë euro, investim i cili do të bëhet gjatë këtij vitimë shumë

MKRS-ja investon 450 mijë euro për ndërtimin e kompleksit të Tenisit në Gjakovë

24.02.2017

Në vazhdën e investimeve kapitale në shumë komuna të Kosovës, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka nënshkruar sot një memorandum bashkëpunimi me Komunën e Gjakovës, me qëllim të realizimit të projektit: “Ndërtimi i kompleksit të Tenisit në Komunën e Gjakovës ”, në të cilin MKRS-ja do t’i investojë 450 mijë euromë shumë

Ministri Shala vizitoi FFK-në

23.02.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, ka vizituar Federatën e Futbollit të Kosovës, ku është pritur nga kryetari, Fadil Vokrri, me ç’rast ka parë nga afër edhe kushtet në të cilat funksion e punon kjo federatë në zyrat e rejamë shumë

Kosova anëtarësohet në Federatën Ndërkombëtare të Këshillave të Arteve dhe Agjencive të Kulturës

21.02.2017

Kosova anëtarësohet edhe në një mekanizëm ndërkombëtar kulturor. Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka marrë konfirmimin për anëtarësim në Federatën Ndërkombëtare të Këshillave të Arteve dhe Agjencive të Kulturës (IFACCA) i cili është rrjet global i këshillave të artit dhe ministrive të kulturës, me organizatat anëtare në mbi 70 vendemë shumë

Eqrem Bashës i ndahet çmimi “Azem Shkreli”

15.02.2017

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, pas vlerësimit të Jurisë Profesionale, ka nënshkruar vendimet për laureatët për vitin 2016, për Çmimin Kombëtar Letrar për Vepër Jetësore “Azem Shkreli” dhe Çmimet Vjetore për letërsimë shumë

previous

1-5 Nga 14

next

KOSOVO IN UNESCO